Gratis ecoritueel® verbinden met jezelf en de natuur

In onze drukke levens is het soms moeilijk om onszelf een kwaliteitsvol me-time te gunnen. De familie, de vrienden, het werk en al onze projecten; we geven het allemaal voorrang. Toch hebben we nood aan opladen om te kunnen blijven geven.

Soms kan zelfs een afspraak met vrienden ons uitputten of stress geven. Het komt ook voor dat we niet helemaal aanwezig zijn. Ons lichaam vertelt ons dat we weer moeten opladen. Maar hoe?

Ik geef je deze mix van herbronnende ingrediënten cadeau: verbinding met de natuur, creativiteit en vertraging om te verbinden met jezelf. 

Tijdens dit gratis ecoritueel®, begeleid ik je stap voor stap om jezelf te vieren en te verbinden met je innerlijke en uiterlijke natuur. Laat je dragen door de helende krachten van het bos en  verbind je met het grotere geheel en al het levende. Zo maak je ook contact met je levenskrachten.

Ik lees je ervaring met veel plezier als je het met me deelt!