Moon-day Ritual box

Onze intentie met deze Moon-day Ritual Box is om vrouwen te ondersteunen in het weven van zichtbare en onzichtbare banden met zichzelf, hun geschiedenis, hun afkomst en heel de vrouwengemeenschap. De bedoeling is om innerlijk onderweg te zijn, met aandacht voor zelfzorg, in verbinding met de levenscyclus, kortom het eren van ons Vrouw-Zijn!

We zijn verheugd om jullie onze creatie voor te stellen!
Maëlle En Blandine

De komst van de eerste regels of maan-dagen is een belangrijke overgang in het leven van een vrouw. Niet alleen voor de jonge vrouw, maar ook voor haar moeder. Vele vrouwen hebben niet de gelegenheid gehad om hun menarche (eerste menstruatie) te vieren, in tegendeel. Intussen beseffen we meer en meer dat een bewuste voorbereiding en verwelkoming van de eerste moon-days, bijdraagt aan een positievere belevenis van de cyclus. Het helpt vrouwen ook om zich beter in hun vel te voelen.

Daarom hebben we deze box samengesteld, met het idee dat de moeder hier en daar nog andere bijzondere dingen kan verzamelen tot het juiste moment voor het ritueel gekomen is. De riem is van 100% lokale schapenwolvilt en is zo ontworpen dat de ze met de jonge vrouw kan meegroeien.

Samenstelling van de ritueelbox

69€ incl. transportkosten voor België 

Dubbele Ritual Box:

+ een tweede riem

89€ incl. transportkosten voor België