Celebr'Arte

“Maëlle creëert verbinding tussen geest en natuur/schoonheid van de wereld.
Via haar aanwezigheid wakkert ze de verbinding met mensen, de natuur en het grotere geheel aan en creëert ze een energieveld. Ze is moeiteloos verbonden met de essentie, de natuur van de dingen.” Barbara V.

Celebr’arte is geboren met de intentie om verbinding te creëeren met zichzelf, met de natuur en met de ander. Kunst, creatie en rituelen lenen zich er uitstekend voor om te verbinden met onze levenskracht.  Daarom stel ik je voor om samen rituelen te maken, krachtobjecten te creëeren voor je ritueel of je te laten begeleiden tijdens de creatie van je krachtobject.

Daarnaast maak ik ook rituelen op maat en heb ik een Moon Day Ritual Box ontworpen om tools aan te bieden om zelfstandig een ritueel te begeleiden ter ere van de eerste maan(d)stonden van je dochter of metekind.

Een ecoritueel® is een individuele of groepsbegeleiding (kleinschalig, familiaal, cirkels, gemeenschap) die de mogelijkheid geeft om een belangrijk moment te vieren om te kunnen groeien. Het kunnen overgangsrituelen zijn (verhuis, eerste menstruatie, menopause, blessing way, scheiding,…) vieringsrituelen (verjaardag, trouwfeest, geboorte…) of harmonisatierituelen.

Het is noch therapeutisch noch religieus. Het is eenvoudig en krachtig tegelijk, en heeft een universeel karakter omdat iedereen met de natuur kan verbinden. Ecorituelen® zijn gebaseerd op de leer van het Indiaans medicijnenwiel en de universele taal van de natuur.

De komst van de eerste regels of maan-dagen is een belangrijke overgang in het leven van een vrouw. Niet alleen voor de jonge vrouw, maar ook voor haar moeder.

Vele vrouwen hebben niet de gelegenheid gehad om hun menarche (eerste menstruatie) te vieren, in tegendeel.

Daarom hebben we deze Box ontworpen als een waardevolle tool om de eerste manen van je (klein)dochter of metekind te vieren.

Ter gelegenheid van een geboorte, een overlijden, een huwelijk,… creëer ik voor jou een kunstwerk. Een geschenk op maat. Met een theetje erbij, deel je me je herinneringen, je wensen, je verhalen. Tijdens de dagen daarna, maak ik een betekenisvol kunstwerk met je objecten, brieven of recepten, foto’s, stoffen,…

Ik maak een krachtobject op maat voor jou, dat je kan gebruiken tijdens je ceremonie, cirkel, therapeutisch of shamanistische praktijk. Deze objecten zijn geladen met symbolen en zijn met liefde en bewustzijn gemaakt. 

Ik gebruik enkel natuurlijke of gerecycleerde materialen.

Als je op zoek bent naar een manier om je ceremonie te personaliseren en tegelijkertijd jezelf tijd te schenken om je innerlijk voor te bereiden op hetgeen dat komen zal, kan het maken van een krachtobject ideaal zijn voor jou.

Ik begeleid jullie en/of je gasten in het creatieproces van een zinvol en uniek kracht object vóór je ritueel. (blessing way, geboorte, huwelijk, vrijgezellen, menopauze, eerste manen…)

Dit creatieritueel om een krachtobject te maken vindt plaats vóór, tijdens of na je ritueel, naargelang wat zinvol is in jou situatie.

Ik geef tijdens de receptie van je huwelijksfeest, geboortefeest,… een creatieritueel voor je gasten. We kunnen weven of borduren. Ik kom met al het materiaal en een sfeervol decor: kussentjes, een parasol, matjes…