1:1 coaching via kunst en rituelen


Rituelen en kunst helpen ons om in het fysieke veld iets te affirmeren dat in het energetische veld al aan het transformeren is. Door middel van een plechtige en voor jou zinvolle handeling(en) die we op voorhand samen cocreëeren, concretiseer je je intentie.

Het helpt om je intentie te zien, te horen en voelen, kortom door ze te beleven, om ze waar te maken. Een ritueel is geen therapie, maar kan een onderdeel zijn van een helingsproces, tranformatie of innerlijke groei.

Hoe gaan we te werk?

We komen samen tijdens een gratis intake gesprek van een half uur. Dit kan ook online. We bekijken wat ik voor jou kan betekenen. Welke kunstvormen je helemaal doen ontspannen en loslaten. Wat je wens of verlangen is. Wat je wil vieren of verwerken.

Dan prikken we een datum voor een sessie kunst en rituelen voor coaching. We voorzien 1,5 tot 2 u.

OF

Als jouw wens een individueel ritueel is, dan plannen we een cocreatie sessie van ongeveer 1 uur, waar we het medicijnwiel doorlopen om je ritueel samen vorm te geven. We prikken daarna een datum voor het ritueel zelf. Ik zorg voor alles zodat je te gast bent op je eigen ritueel. Voor het ritueel zelf voorzien we 2u30 in totaal.

Enkele dagen na het ritueel komen we weer samen en luister ik naar de echo van het ritueel in jou door het medicijnwiel nog eens te doorwandelen. Hiervoor voorzien we 1u.

/*! elementor – v3.11.3 – 07-03-2023 */
.elementor-widget-divider{–divider-border-style:none;–divider-border-width:1px;–divider-color:#2c2c2c;–divider-icon-size:20px;–divider-element-spacing:10px;–divider-pattern-height:24px;–divider-pattern-size:20px;–divider-pattern-url:none;–divider-pattern-repeat:repeat-x}.elementor-widget-divider .elementor-divider{display:flex}.elementor-widget-divider .elementor-divider__text{font-size:15px;line-height:1;max-width:95%}.elementor-widget-divider .elementor-divider__element{margin:0 var(–divider-element-spacing);flex-shrink:0}.elementor-widget-divider .elementor-icon{font-size:var(–divider-icon-size)}.elementor-widget-divider .elementor-divider-separator{display:flex;margin:0;direction:ltr}.elementor-widget-divider–view-line_icon .elementor-divider-separator,.elementor-widget-divider–view-line_text .elementor-divider-separator{align-items:center}.elementor-widget-divider–view-line_icon .elementor-divider-separator:after,.elementor-widget-divider–view-line_icon .elementor-divider-separator:before,.elementor-widget-divider–view-line_text .elementor-divider-separator:after,.elementor-widget-divider–view-line_text .elementor-divider-separator:before{display:block;content:””;border-bottom:0;flex-grow:1;border-top:var(–divider-border-width) var(–divider-border-style) var(–divider-color)}.elementor-widget-divider–element-align-left .elementor-divider .elementor-divider-separator>.elementor-divider__svg:first-of-type{flex-grow:0;flex-shrink:100}.elementor-widget-divider–element-align-left .elementor-divider-separator:before{content:none}.elementor-widget-divider–element-align-left .elementor-divider__element{margin-left:0}.elementor-widget-divider–element-align-right .elementor-divider .elementor-divider-separator>.elementor-divider__svg:last-of-type{flex-grow:0;flex-shrink:100}.elementor-widget-divider–element-align-right .elementor-divider-separator:after{content:none}.elementor-widget-divider–element-align-right .elementor-divider__element{margin-right:0}.elementor-widget-divider:not(.elementor-widget-divider–view-line_text):not(.elementor-widget-divider–view-line_icon) .elementor-divider-separator{border-top:var(–divider-border-width) var(–divider-border-style) var(–divider-color)}.elementor-widget-divider–separator-type-pattern{–divider-border-style:none}.elementor-widget-divider–separator-type-pattern.elementor-widget-divider–view-line .elementor-divider-separator,.elementor-widget-divider–separator-type-pattern:not(.elementor-widget-divider–view-line) .elementor-divider-separator:after,.elementor-widget-divider–separator-type-pattern:not(.elementor-widget-divider–view-line) .elementor-divider-separator:before,.elementor-widget-divider–separator-type-pattern:not([class*=elementor-widget-divider–view]) .elementor-divider-separator{width:100%;min-height:var(–divider-pattern-height);-webkit-mask-size:var(–divider-pattern-size) 100%;mask-size:var(–divider-pattern-size) 100%;-webkit-mask-repeat:var(–divider-pattern-repeat);mask-repeat:var(–divider-pattern-repeat);background-color:var(–divider-color);-webkit-mask-image:var(–divider-pattern-url);mask-image:var(–divider-pattern-url)}.elementor-widget-divider–no-spacing{–divider-pattern-size:auto}.elementor-widget-divider–bg-round{–divider-pattern-repeat:round}.rtl .elementor-widget-divider .elementor-divider__text{direction:rtl}.e-con-inner>.elementor-widget-divider,.e-con>.elementor-widget-divider{width:var(–container-widget-width,100%);–flex-grow:var(–container-widget-flex-grow)}

“Het ritueel laat ons toe, om de draden van ons bestaan te herweven in een nieuw doek, dat onze innerlijke verandering weerspiegelt.”

Ferguson & Wall


%d bloggers like this: