verbinding weven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo hallo!

Het schooljaar is terug begonnen en na een mooie zomer vol inspiratie ben ik heel blij om je mijn nieuw aanbod voor te stellen.

Deze maanden ben ik intens bezig geweest om mijn missie als ondernemer helder te maken. En ik merk dat hetgeen me bezighoudt allemaal draait rond verbinding. Ik wil graag ruimte en tijd creëren om verbinding mogelijk te maken met elkaar, met de natuur en met ons innerlijke zelf.

In deze korte nieuwsbrief nodig ik je alvast met veel plezier uit op drie activiteiten die allemaal in dat thema staan: Een textielspel met oa. Afghaanse vrouwen op 23/9, een paddenstoelenwandeling op 15/10 en op 21/9 vindt de volgende vrouwencirkel plaats om de overgang naar de herfst te vieren.

Binnen enkele weken volgt een uitgebreidere brief met de rest van het programma voor het najaar. Ik kan al verklappen dat ik een creatiecyclus aan het uitbroeden ben voor vrouwen die voor anderen zorgen (bv mama’s, therapeuten, leerkrachten,…) en behoefte hebben aan opladen via quality time en verbondenheid. (jaartraject van 1 namiddag per seizoen + werkmomenten in mijn atelier om aan je projecten verder te werken)

Door contact te maken met onze scheppende krachten en creativiteit, in een rituelisch kader midden in de natuur, maken we tijd en ruimte om in diepe verbinding te gaan met onszelf en elkaar. Dit en het vertragen in de natuur, is volgens mij een magische combinatie om weer helemaal op te laden zodat we verder kunnen zorgen voor anderen.

ik wens je een mooi nieuw begin,

Liefs,

Maelle

 

WIE IS ER BANG VAN FATIMA SULTAN?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een cirkel vrouwen rond een spel. Sommigen zijn geboren in Afghanistan, sommigen hier. Jij bent een van hen.
Een gelegenheid om elkaar in een intieme omgeving te ontmoeten en ongecensureerd vragen te stellen.

Een uitwisseling van verhalen in woorden, geuren en kleuren. Op een speelse en artistieke manier gaat dit project op zoek naar een context waarin mensen elkaar echt kunnen ontmoeten en waarin solidariteit een kans krijgt.

Een participatief kunstproject van VZW wilde vlechten en Doek VZW.

Datum: vrijdagavond 23 september van 19:30-22u in Lier

(vlakbij Kessel.)

Deelname: 25€

Wees snel, want inschrijven kan tot 13 september door te antwoorden op deze mail en een overschrijving te doen op rekeningnummer: BE52973424818709 op naam van Maëlle Pouppez – Celebr’arte

Maximum en minimum 15 deelnemers.
je kan meer info vinden over het project op www.wildevlechten.be/projecten/

 

PADDENSTOELENWANDELING

 

 

 

 

 

 

Ik heb hier al heel lang zin in: paddestoelen leren herkennen. Ik ben dus heel blij dat deze droom eindelijk werkelijkheid wordt!

Op zaterdag 15 oktober van 14u-16u organiseer ik samen met Roosmarijn Steeman een paddestoelenwandeling.

We komen samen bij mij thuis, in Lier (vlakbij Kessel) om 13u30 en we vertrekken om 14u. Aan de hand van de paddestoelen die we onderweg tegenkomen deelt Roosmarijn haar kennis. Hopelijk komen we enkele eetbare soorten tegen zodat we ook deze leren herkennen. Laten we alvast gezamenlijk hopen op regen, want het is nodig!


max 25 deelnemers
. Vrije bijdrage ten voordele van Natuurpunt.

VROUWENCIRKEL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 21 september gaat de eerste vrouwencirkel van het schooljaar door om de overgang naar de herfst te vieren. We komen samen rond een kampvuur midden in de natuur, waar iedereen zichzelf kan zijn. Er ontstaat een heilige ruimte waar we kunnen vertragen, delen, zingen, lachen, verbinden, filosoferen,… We komen samen om 18:45 en starten om 19:00. Om 20u30 ronden we de cirkel af, maar kunnen nog even nagenieten van de gezelligheid en het vuur met een theetje en een babbeltje.

De cirkel gaat door in mijn tuin in Lier (bij Kessel), de deelname is 20€. Graag reserveren op www.maellepouppez.com

 

 

 

 

 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.