Ecorituelen®


“celebrate mother earth, celebrate life”

Ecorituelen®

Als ecorituelen® maakster wil ik u met plezier begeleiden tijdens een ritueel.

Een ecoritueel® is een individuele of groepsbegeleiding (kleinschalig, familiaal, cirkels, gemeenschap) die de mogelijkheid geeft om een belangrijk moment te vieren (persoonlijk of professioneel) om te kunnen groeien. Het kunnen overgangsrituelen zijn (verhuis, eerste menstruatie, menopause, scheiding, trouw,…) vieringsrituelen of harmonisatierituelen.

Het is niet therapeutisch en niet religieus, eenvoudig en krachtig tegelijk. Deze rituelen zijn gebaseerd op de leer van het Indiaans medicijnenwiel en de universele taal van de natuur.

Het ecoritueel® is een ruimte van aanwezigheid in verbinding met zichzelf en de natuur. Het is een krachtige handeling die altijd positief is. Het creeert een ruimte en tijd om de boodschappen van de natuur te ontvangen.

Het is een vrije, heilige, unieke, ecologische en universele handeling.

Vooraf elk ritueel is er een ontmoeting tussen de begeleider en de vrager om de intentie de verduidelijken tijdens een sessie.

Tijdens het ritueel wordt er ruimte en tijd gecreeerd zodat de natuur zijn magie kan waarmaken en ons een boodschap kan geven.

Na het ritueel (ongeveer ene week erna) komen begeleider en vrager nog eens samen om uit te wisselen tijdens een sessie.

Ik begeleid 3 soorten ecorituelen®:

– Het vieringsritueel: om te eren wat al IS.

– Het overgangsritueel: deze ceremonie neemt mee wat vooraf is geleefd en ondersteunt een overgang. (verhuis, vrijgezellenritueel, scheiding, pensioen, andere job,…)

– Het harmonisatieritueel: om terug verbinding te maken met zichzelf en met de natuur

Tarief inclusief 2 sessies van een uur (voor en na) en het ritueel zelf (1 à 2u): 200€ (exclusief verplaatsing)

Als de prijs een probleem is, contacteer me gerust. maellep@yahoo.com

Iedereen verbindt zich moreel en financieel vanaf het begin van het creatieproces.


Leave a Reply

%d bloggers like this: